Coacaze congelate

12,00 lei

Stoc epuizat

Share:

Antocianine, substante polifenolice, vitamina C si antioxidanti in varianta…congelata! Coacazele congelate sunt o sursa importanta de vitamine, ce pot fi consumate in orice moment al anului. Este una dintre cele mai avantajose metode de consum pentru cei care stiu cat de importanta este alimentatia sanatoasa.

Prin coacaze congelate te bucuri de aceleasi proprietati ca cele ale fructelor proaspete. Ai aceleasi valori nutritive, acelasi gust delicios si acelasi aspect impecabil.

Este cunoscut faptul ca, fructele si legumele congelate isi pastreaza, intr-o proportie foarte mare, toate vitaminele ca cele in stare proaspata. Avantajul: pentru ca sunt congelate, murele pot fi consumate oricand, chiar si atunci cand pe piata sunt de negasit.

Inainte de a fi congelate, se aleg doar coacazele proaspete, coapte, sanatoase, fara pete sau urme de alterare. Astfel, ai garantia unor coacaze congelate in stare perfecta, ideale pentru consumul direct, dupa decongelare, ori pentru o varietate de deserturi si preparate culinare cu iz de vara.

Aceste coacaze congelate sunt extrem de practice si de sanatoase. Procedeul de decongelare este foarte simplu si rapid, astfel ca in cel mai scurt timp te bucuri de fructe delicioase, perfecte pentru o stare de bine si o sanatate de invidiat.

Coacazele congelate sunt perfecte si pentru diete/cure de slabire. Din coacaze congelate se pot prepara smoothie-uri savuroase si fresuri revigorante.

Iti punem la dispozitie coacaze congelate din soiuri de top. Ai coacaze Blanca congelate, coacaze Junkheer congelate si coacaze Deea congelate, la un click distanta. Cocacazele puse la dispozitie sunt atent culese si pastrate intr-o maniera unica, astfel ca toate proprietatile fructelor sa fie intacte dupa decongelare.

Coacazele congelate se pot pastra pana la 12 luni la temperaturi intre -18 si -23 de grade Celsius. Dupa decongelare, se recomanda consumul imediat, fara o alta congelare. Astfel, gustul este intact, la fel si aportul de vitamine si minerale din fructe.